Μετακίνηση πάνω από το Marmont – υπάρχει μια νέα τσάντα Gucci στην πόλη

Καταλαβαίνω τι οι περισσότεροι από εσάς πιστεύετε σε αυτή την εξαιρετικά χρονική στιγμή – αυτή η τσάντα φαίνεται σαν τα Χριστούγεννα! Δεν πρόκειται να ψέψω, σίγουρα μοιάζει με τα Χριστούγεννα, όσο αρκετά περίεργα, μου αρέσει πραγματικά, καθώς και όταν ομολόγησα στην Αμάντα ότι σκάβω αυτήν την τσάντα, τα ακριβή λόγια της ήταν: “Παραδόξως, το κάνω και εγώ . ” Αυτή η μεταλλική μίνι τσάντα εμφανίστηκε στο ραντάρ μου μόλις πρόσφατα, όταν εντοπίσαμε τον φίλο μου (και τον χρωματιστή των μαλλιών) χρησιμοποιώντας το σε μία από τις φωτογραφίες της Instagram. Ήταν διακοπές στην Ιταλία εκείνη την εποχή, καθώς και όταν πρώτα πήρα μια ματιά στην τσάντα, πίστευα ειλικρινά ότι είχε χτυπήσει το vintage τζάκποτ στο εξωτερικό – παρέδωσε αυτό το είδος της ατμόσφαιρας! Όντας ο ντετέκτιβ τσάντας που είμαι, έβαλα μεγέθυνση, είδα το λογότυπο Gucci, φώναξε “Look How aentorable thes is thes the ratemate, καθώς και με μια γρήγορη αναζήτηση Google, είχα ανακαλύψει την τσάντα. Φυσικά, η επόμενη σειρά της επιχείρησής μου ήταν να στείλω μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους φίλους μας στο Gucci για να δούμε αν θα μπορούσα να πάρω ένα δείγμα για να φωτογραφήσω καθώς και την αναθεώρηση. Ο φίλος μου χρησιμοποίησε αυτή την τσάντα με ένα φοβερό μπλε τόνο, ωστόσο ο Gucci το έστειλε σε αυτή τη διασκέδαση κόκκινη και φιλική προς το περιβάλλον έκδοση.

Αν ήμουν να εξηγήσω αυτήν την τσάντα με μια λέξη, θα ήθελα απλώς να δηλώσω ότι είναι διασκεδαστικό. Το μεταλλικό quilting καθώς και ο αντιπαραθέτης πλεγμένος ιμάντας κάνουν αυτή την τσάντα εξαιρετικά δροσερό καθώς και εντυπωσιακό. Αυτή δεν είναι η τυπική σας τσάντα, είναι φτιαγμένο για να κάνετε μια δήλωση, η οποία είναι άφθονα στην αλήθεια ότι δεν προσφέρεται σε στερεά ή ουδέτερα. Εάν αγοράζετε αυτήν την τσάντα, αφού θέλετε να ξεχωρίσει, καθώς και με τη βασική, ουδέτερη ντουλάπα μου, αυτό είναι ακριβώς το είδος της τσάντας που χρειάζομαι. Κατασκευασμένο από το μεταλλικό δέρμα Matelassé, αυτή η τσάντα είναι ένα από τα standouts από τη συλλογή του φθινοπώρου 2018 της Gucci. Διαθέτει ένα νέο στυλ λογότυπου υλικού, το οποίο συγχωνεύει το παραδοσιακό GUCI Interlocking GG καθώς και το Horsebit, καθώς και το αντίθετο χρυσό καθώς και το ασήμι.

Στο εσωτερικό, η τσάντα είναι επενδεδυμένη σε μια αρκετά floral εκτύπωση, καθώς και διαθέτει μια τσέπη με φερμουάρ στο πίσω εσωτερικό, εκτός από μια τσέπη σχισμής στο μπροστινό εσωτερικό. Μου αρέσει και η εξωτερική τσέπη, η οποία ήταν τεράστια για να κρατήσω το iPhone μου X, εξοικονομώντας μου επαρκή περιοχή μέσα σε σχήμα σε ένα μικρό πορτοφόλι φερμουάρ, τα γυαλιά μου στην περίπτωση, μια μικρή θήκη καλλυντικών, καθώς και ένα πρωτεϊνική ράβδο. Οι γενικές διαστάσεις της μεταλλικής τσάντας Mini Gucci είναι 5,5 “H x 7” W x 1,5 “d, καθώς και να το χτυπήσετε για $ 1.200 μέσω Gucci. Αληθινά λατρεύω αυτό στην αρχική μέθοδο χρώματος που το έβλεπα, ωστόσο η παστέλ μεταλλική έκδοση είναι επίσης πραγματικά αρκετά καλά. Bravo Alessandro Michele, έχετε πάει τόσο καλά όσο το κάνατε ξανά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post