Αυτό το Dax Gabler Tote θα θεραπεύσει την πλήξη Python

αν έχει πάρα πολύ καλό πράγμα είναι πραγματικά δυνατό, τότε νομίζω ότι είχα λίγο πάρα πολύ Python πρόσφατα. Λόγω των ισχυρών αγορών για αξεσουάρ Ulta-Premium, τα exotics έχουν μια χρυσή εποχή αυτή τη στιγμή, και παρόλο που αυτό απέδωσε πολλές εντελώς άξιες τσάντες, έδωσε επίσης πολλά πράγματα που όλα φαίνονται τα ίδια. Ακριβά, αλλά όχι εφευρετική. Το μόνο που χρειάστηκε για να θεραπεύσει το Snakeskin Ennui μου, όμως, ήταν μια ματιά στο Dax Gabler Python να πάρει το Tote. Ένας φίλος μου έστειλε έναν σύνδεσμο σε αυτήν την τσάντα χθες και μιλούσα για ένα απόγευμα pick-me-up.

Η μετατόπιση των χρωμάτων (ολογραφικά, πολυκατοίκα, ιριδίζοντα, ό, τι θέλετε να τους καλέσετε) τελειώνει είναι μια μεγάλη τάση φέτος, αλλά αυτή η θεραπεία Python καταφέρνει να κρατήσει τα μάτια μου εντελώς ενδιαφέροντα χωρίς να αλλάζει ποτέ το χρώμα. Ο τρόπος με τον οποίο η Python ενσωματώνει μπλε, τυρκουάζ και πράσινο ασβέστη δίνει την εντύπωση μιας σύντομης βάρδιας, αλλά στην πραγματικότητα είναι όλα στερεά. Τα ένθετα του μαύρου, μαζί με το μαύρο επένδυση, δίνουν το εξαιρετικά κορεσμένο φιδιά.

Εκτός από το φανταστικό χρώμα και την υφή, αυτή είναι μια τσάντα που μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε. Είναι αρκετά μεγάλο για να μεταφερθεί για να λειτουργήσει, και τα καουτσούκ μεταλλικά μπάλες σε κάθε gusset δείχνουν ότι έρχεται επίσης με ένα ιμάντα. Ο ορισμός της “φόρμας πληροί τη λειτουργία”. Φυσικά, ενδεχομένως θα έπρεπε να το περιμένουμε από το εμπορικό σήμα. Διευθύνεται από τον Devi Kroell, ο οποίος άφησε την επώνυμη γραμμή εξωτικών τσάντων της το 2010. Μην σκάβετε το μπλε; Η τσάντα έρχεται επίσης σε κίτρινο ή πορτοκαλί, όλα για ένα σχετικά λογικό (για μια μεγάλη τσάντα Python) $ 2.890 μέσω του Dax Gabler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Αυτή η απλή, κομψή σιλουέτα με έχει δώσει στο Ferragamo μια δεύτερη ματιάΑυτή η απλή, κομψή σιλουέτα με έχει δώσει στο Ferragamo μια δεύτερη ματιά

Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους όλους σας, αλλά η τσάντα μου παίρνει τη διαδικασία διαφέρει από την αγορά στην αγορά. Συχνά βλέπω μια συγκεκριμένη τσάντα που θέλω (γνωστός και ως