Αυτή τη φορά, είναι το κουτάβι της Olivia Munn που κάνει μια εμφάνιση σε αυτόν τον γύρο τσάντες διασημοτήτων

δίκαιη προειδοποίηση: Αυτή η έκδοση των celeb bag round-ups είναι ένα στερεό 50% Chanel, Céline και Hermès. Αυτή η Intel πιθανώς προκάλεσε μία από τις δύο απαντήσεις: squeals του ενθουσιασμού ή στεναγμών κόπωσης. Εάν είστε στο τελευταίο στρατόπεδο: συμπαθώ, αλλά οι φίλοι μας σαφώς δεν το κάνουν. Αλλά θα έπρεπε να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι το άλλο μισό από τις επιλογές της τσάντας είναι αρκετά δολοφόνος. Εάν βρίσκεστε στο πρώην στρατόπεδο: Σας αγαπάμε, παρακαλώ μην φύγετε ποτέ. Εάν δεν βρίσκεστε σε καμία περίπτωση, καλά, πιθανότατα είστε εδώ μόνο επειδή έχετε googled “Olivia Munn’s Dog”. Είναι εντάξει, θα δεχτούμε με ευγνωμοσύνη την προστασία σας.

Barbara Walters
Ralph Lauren μαλακή τσάντα ricky
2.500 $ μέσω του Neiman Marcus
Εδώ είναι ο αγαπημένος του αγαπημένης περιστασιακής ειδήσεων του καθενός, η Barbara Walters, που φέρει το Ruby Red Ralph Lauren Ricky Bag παρόμοια με αυτή που είδαμε τον Allison Williams με την περασμένη εβδομάδα. (Ο Apropos πρακτικά τίποτα, ο Allison Williams συμβαίνει να είναι η κόρη του ανταποκριτή του Brian Williams. Ralph Lauren: Δημοφιλής με τους δημοσιογράφους και τον δημοσιογράφο-επιθετικό.)

Bethenny Frankel
Chanel Classic Flap Bag
Αυτή η φωτογραφία είναι ως επί το πλείστον αντιπροσωπευτική πολλών από τις φωτογραφίες του Bethenny Frankel που παίρνουμε από την υπηρεσία φωτογραφιών μας. Φέρνει την Chanel και την κόρη της Bryn, η οποία, με τη σειρά του, φέρει μια κούκλα μωρών και τη δική της τσάντα.

ΕΜΜΑ ΣΤΟΟΥΝ
Gucci Jackie Soft Take on Bag
2.350 $ μέσω Gucci
Κρίστα πέτρα
Louis Vuitton Fast Bandouliere τσάντα
Ναι, όπως ίσως έχετε μαντέψει, αυτή είναι η Emma Stone και η μητέρα της Krista, αφήνοντας ένα Bodega στη Νέα Υόρκη. Η Emma φέρει μια τσάντα Gucci που ευνοεί πρόσφατα και η Mama Stone μεταφέρει λίγο Louis Vuitton. Αρκετά. Friggin ‘. Λατρευτός.

Ένωση Gabrielle
Valentino Rockstud Tote
Κατάστημα Valentino μέσω του Bergdorf Goodman
Εδώ είναι η ηθοποιός Gabrielle Union, που πιάνει μια πτήση από χαλαρή. Φέρνει μία από τις πολύ περισσότερες τσάντες Rockstud-Arrific που έχει να προσφέρει ο Valentino. Και αν αναρωτιέστε τι είναι η Gabrielle Union μέχρι αυτές τις μέρες, έχει πρωταγωνιστήσει στην ύπαρξη της Mary Jane, της πρώτης και μοναδικής σειράς Scripted της BET, επειδή το 2013.

Hilary Duff
Τσάντα trio céline
Εδώ είναι το Duffster, πηγαίνοντας σε μια συνάντηση στο Δυτικό Χόλιγουντ με μια μαύρη τσάντα trio céline σε ρυμούλκηση. Παραδόξως, δεν νομίζω ότι έχω δει ποτέ ένα celeb να μεταφέρει αυτή την τσάντα με μαύρο χρώμα πριν. Είναι μόνο εγώ, ή φαίνεται πολύ un-trio-όπως μαύρο;

Khloé Kardashian
Περίπτωση καλλυντικών Chanel
Μερικές φορές, κάτι που το μέγεθος ενός πορτοφολιού νομίσματος θα ανταποκριθεί στις ανάγκες σας για ένα ολόκληρο απόγευμα, ειδικά αν έχετε μόνο το μεσημεριανό γεύμα με το FAM στο Maria’s στο Λος Άντζελες. Βοηθά αν είστε Kardashian και οι πολλαπλοί προσωπικοί βοηθοί σας περιμένουν στα φτερά για να καλύψουν κάθε ξυπνητή ανάγκη σας.

Μελάνι Μπράουν
Hermès Birkin
Εδώ είναι τρομακτικό μπαχαρικό, αφήνοντας τα στούντιο NBC στη Νέα Υόρκη με ένα πολύ κομψό ναυτικό μπλε Hermès Birkin. Έχω συζητήσει πόσο χαρούμενος είμαι ότι εμείς, ως κοινωνία, έχουμε φέρει την Melanie Brown πίσω στη σχετική ποπ κουλτούρα των ΗΠΑ; Kudos σε εμάς.

Olivia Munn
Goyard sac marquises tote
Ο Goyard έχει κάτι μιας στιγμής στις αρχές του 2015. Οι Celebs και στις δύο ακτές είναι ξαφνικές τσάντες αγάπης στο White – είδαμε τον Pam Anderson να φέρει μια παρόμοια, αλλά πολύ πιο δομημένη τσάντα Goyard Saigon στο Λος Άντζελες μόλις την περασμένη εβδομάδα. Επίσης, αισθάνομαι την ανάγκη να επισημάνω ότι υπάρχει ένας σκύλος στο Goyard της Olivia Munn, μόνο σε περίπτωση που το χάσατε με την πρώτη ματιά. Αυτή είναι η αγαπημένη ευκαιρία της διάσωσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Η Hilary Duff χρησιμοποιεί τον Goyard ως μια τσάντα για βρέφηΗ Hilary Duff χρησιμοποιεί τον Goyard ως μια τσάντα για βρέφη

Η Hilary Duff είναι ένας μεγάλος ανεμιστήρας των τσάντες Goyard, αφού ως νέα μαμά που ζυγίζει το μικρό παιδί της Luca με τις διαφορετικές απαιτήσεις να είναι μια celeb, είναι

Οι 10 καλύτερες τσάντες διαδρόμου της άνοιξης 2013Οι 10 καλύτερες τσάντες διαδρόμου της άνοιξης 2013

τώρα που η σκόνη έχει εγκατασταθεί γύρω από τις διάφορες εβδομάδες της μόδας παγκοσμίως, καθώς καταλαβαίνουμε τι να περιμένουμε από τις πιο κρίσιμες συλλογές για την άνοιξη του 2013, καλά