Οι 10 καλύτερες τσάντες διαδρόμου της άνοιξης 2013

τώρα που η σκόνη έχει εγκατασταθεί γύρω από τις διάφορες εβδομάδες της μόδας παγκοσμίως, καθώς καταλαβαίνουμε τι να περιμένουμε από τις πιο κρίσιμες συλλογές για την άνοιξη του 2013, καλά … τι μπορούμε να περιμένουμε; Τα μοτίβα των πορτοφολιών δεν ήταν μάλλον η αφαίρεση για την επόμενη σεζόν, όπως ήταν στο πρόσφατο παρελθόν, ωστόσο, αν δεν υπάρχει τίποτα άλλο, πρέπει να υπολογίζετε στα πράγματα που γίνονται λίγο πιο μοντέρνα. Η μόδα στο σύνολό της έχει αποφασίσει να πάρει καθώς και το κεφάλι στο μέλλον, καθώς και αυτό δείχνει ότι το στυλ τσάντας κατευθύνεται εκεί επίσης.

Μετά την περιήγηση σε όλα τα περίεργα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, τις υφές, τους συνδυασμούς χρωμάτων, καθώς και μερικές (λιγότερες από ό, τι θα περιμένατε) ευθεία δερμάτινες τσάντες, έχουμε συντάξει μια λίστα με τις 10 καλύτερες τσάντες διαδρόμου της άνοιξης 2013. Για αυτή τη σεζόν, Δεν θα ανακαλύψετε κανένα τύπο από τσάντες Damier του Louis Vuitton στη λίστα μας, ωστόσο θα ανακαλύψετε την θριαμβευτική επιστροφή του Dior υπό την ηγεσία του νεωτεριστικού Wunderkind Raf Simons. Επιθεωρήστε την πλήρη λίστα μας παρακάτω ή ρίξτε μια ματιά πίσω με όλη την κάλυψη της εβδομάδας μόδας.

Είναι δύσκολο να νικήσουμε τον Hermes, καθώς και αυτό το σακίδιο Hermes Leather είναι από τα πιο πανέμορφα σακίδια που θα δείτε ποτέ.

Έχει περάσει πολύς καιρός, θεωρώντας ότι οι τσάντες του Dior έχουν εκστατική, ωστόσο αυτή η κουρασμένη μεταφορά εξαλείφει τόσο τη νεωτερικότητα όσο και την κληρονομιά του Dior.

Πίσω όταν εξέτασα τη συλλογή Mulberry Spring 2013, πρόβλεψα ότι η Carry Mulberry Willow θα ήταν η καλύτερη καθημερινή τσάντα της σεζόν. Είχα δίκιο.

Η συλλογή του Chanel ήταν γεμάτη από φανταστικά κομμάτια (που η τσάντα Hula Hoop!), Ωστόσο, αυτό το bit lego-inspired hold χειρίστηκε για να είναι πολύ πιο δημιουργική από όλα για τους.

Το Fendi Spring 2013 ήταν η προτιμώμενη συλλογή τσάντα μου ολόκληρης της σεζόν, καθώς και αυτό το νεοπρένιο, καθώς και το σμάλτο Fendi 2Jours Carry καταγράφει την φουτουριστική αίσθηση της γραμμής.

Ποτέ δεν περίμενα ότι ένα κίτρινο χαρτοφύλακα κροκοδείλου ήταν λεπτή καθώς και ladylike, ωστόσο η Bottega Veneta έχει μια μέθοδο για να κάνει αυτά τα πράγματα να συμβούν.

Είναι αυτό το ρουζ κροκόδειλο Valentino iPad Case; Δεν είμαι σίγουρος, ωστόσο, ακόμη και αν δεν θα έχει σχήμα iPad, είναι ένας εκπληκτικός επίπεδη συμπλέκτης.

Η Proenza Schouler οδηγεί φυσικά το τέλος προς τα μικτά μέσα. Αυτή η έκδοση εκτύπωσης και μετάλλου της τσάντας Proenza Schouler είναι οπτικά προκλητική, ωστόσο είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η μόδα.

Είμαστε μεγάλοι 3,1 οπαδοί του Phillip Lim εδώ, καθώς και το απλό, σύγχρονο μαύρο floral σε αυτό το πρακτικό τσάι είναι πολύ τέλειο.

Η Lanvin εγγυάται ότι θα διευρύνει την ύπαρξή της στην αγορά πορτοφολιών για την άνοιξη του 2013, καθώς και αυτή η τσάντα μεταφοράς με ξύλο είναι ένα εξαιρετικό ξεκίνημα. Οι δύσκολες γραμμές που αναμιγνύονται με φυσικές λεπτομέρειες είναι ένα βασικό lanvin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Real Talk: Το νέο λογότυπο του Alexander McQueen δεν είναι καλόReal Talk: Το νέο λογότυπο του Alexander McQueen δεν είναι καλό

κάθε Δευτέρα το πρωί, κάθομαι πίσω από τον υπολογιστή μου για να καλύψω τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να περιηγηθώ στα αγαπημένα μου ηλεκτρονικά καταστήματα για να εντοπίσω νέες τσάντες και

Σκεπτόμενος έξω από το κουτίΣκεπτόμενος έξω από το κουτί

φέτος υπήρξε ένα τεράστιο χρόνο περιστροφής για μένα να δηλώσω το λιγότερο. Εγκρίνω Είμαι βέβαιος ότι πολλές υπηρεσίες κάνουν σημαντικές προσαρμογές. Ωστόσο, ως μικροσκοπική υπηρεσία (που δεν σκέφτηκε ακόμη και