10 προϊόντα για να σας περάσουν, ενώ η παραγωγή Hermès επιστρέφει στην τυπική

Happy Spring! Στην ιδανική περίπτωση, η ζωή σας είναι η άκρη (αν και ίσως αργά) πίσω προς το κανονικό. Ακριβώς εδώ στη Νέα Υόρκη, ό, τι ήταν ανοιχτό – ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η αγορά ήταν ένα αεράκι. Περισσότερο από ποτέ, ανακαλύπτω ότι η σύντομη λίστα αγορών μου (-ish;) ήταν δύσκολο να εκπληρώσει, παρόλο που προσωπικά ψωνίζω σε δύο καταστήματα (και ναι, το SAS μου καταλαβαίνω ότι ψωνίζω και στα δύο).

Καταλαβαίνω ότι το ζήτημα δεν είναι μόνο μαζί μου, ή με τη Νέα Υόρκη. Συναντώ “σε περιήγηση” ή “Έχετε δει -;” ανησυχίες σε καθημερινή βάση, από φίλους σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς και ακόμη και σε όλο τον κόσμο. Με τη Γαλλία (και πιθανώς τα εργαστήρια) έκλεισαν, στη συνέχεια ανοιχτά, στη συνέχεια ημι-κλειστό (ή ήταν αυτό το ημι-ανοιχτό;) Και πάλι, μου λένε ότι η ρουτίνα παραγωγή είναι ακόμα σε εξέλιξη … αλλά είναι απλώς αργή, καθώς και αυτό είναι σίγουρα κατανοητή . Δεδομένου ότι ιδανικά όλοι όσοι απαίτησαν ένα εμβόλιο μπορεί να πάρει ένα σύντομα, αυτό θα είναι λιγότερο πρόβλημα τους επόμενους μήνες, ωστόσο η άνοιξη/καλοκαιρινή περίοδος έχει πλέον περάσει από το μέσο, ​​καθώς τα προϊόντα Autum/Winter συνήθως αρχίζουν να εμφανίζονται γύρω Ιούλιος. Τι γίνεται με αυτά τα φράγματα Carlotta που έχετε περάσει (καλή τύχη με αυτό); Ή όλες αυτές οι ροζ τσάντες μας εγγυώνται για την άνοιξη; Εκτός από την καλοσύνη, γιατί οι Hermès θα δημιουργούσαν όλα αυτά τα βραχιόλια του Navy Blue Derby Clic H, καθώς και τα περιδέραια, καθώς και να μην δημιουργήσουν το κασκόλ Dang;!; (Εντάξει, μπορείτε να παραδοθείτε τι έχω στη λίστα μου;).

Εν τω μεταξύ, πίστευα ότι θα επισημάνω μερικά νέα κομμάτια που είναι πραγματικά κάπως διαθέσιμα. Τα προϊόντα που έχω επιλέξει να σας δείξω εδώ, έχουν, με τη δική μου εντελώς μη επιστημονική παρατήρηση, ήταν εξαιρετικά εμφανή και/ή κάπως σε ζήτηση (ή μου αρέσουν πραγματικά), καθώς δεν ήταν γενικά αδύνατο να βρεθούν.

10 προϊόντα για να σας περάσουν μέχρι το Hermès να επιστρέψει στην πλήρη παραγωγή:

Μαρμάρινα μεταξωτά κασκόλ καθώς και twillies

Μαρμάρινα μεταξωτά. εικόνα μέσω @The_notorious_pink

Εντάξει, αυτά τα twillies είναι πραγματικά δροσερά. Όσο περισσότερο συνεχίζω να βρίσκομαι για την παρούσα σεζόν, δεν κατάλαβα καθόλου αυτό το προϊόν μέχρι την SA μου, καθώς ανακάλυψα μια στοίβα από αυτά στο συρτάρι Twilly στο Madison Avenue Boutique.

Το στυλ γίνεται από μια ειδική ιαπωνική διαδικασία μάρκας μεταξιού – η Hermès δημιούργησε ένα βίντεο που παρουσιάζει τη μέθοδο – γεγονός που κάνει την εμφάνιση πολύχρωμη καθώς και κάθε μίσλι είναι μοναδικό (προσωπικά επιλέξαμε εξαιρετικά διαφορετικά twillies όταν αγόρασα το ζευγάρι μου). Το ύφος μπορεί να εμφανιστεί στροβιλισμένο ή ακόμα και φτερωτό, καθώς φαίνεται φανταστικό σχεδόν σε κάθε είδους τσάντα. Η διαδικασία κάνει αυτά λίγο πιο δαπανηρά όμως. Στις ΗΠΑ είναι περίπου 330 δολάρια το καθένα. (Εάν κάνετε μια αναζήτηση: Twilly Marble Silk, Colorway Hg/Rose/Vert/Violet, Προϊόν Αρ. 063714S 01 HTH2101).

Κάθε μαρμάρινο κομμάτι είναι μοναδικό. εικόνα μέσω @The_notorious_pink

Μαρμάρινα μεταξωτά. εικόνα μέσω @The_notorious_pink

Στο ίδιο ακριβώς πνεύμα, η Hermès δημιουργεί επίσης μεγαλύτερα κασκόλ με την τεχνική μαρμάριου. Την περασμένη εβδομάδα είχα τουλάχιστον πέντε φίλους να με ρωτήσουν αν έβλεπα το 90cm Robe du Soir, όπως και εγώ δεν έχω, ωστόσο έχει προσφερθεί στην ιστοσελίδα Hermès σε διάφορες χώρες. Υπάρχει επίσης ένα μεγάλο μαρμάρινο μεταξωτό σιγαστήρα. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και ενημερώσεις, το PurseForum έχει ένα νήμα αφιερωμένο στο θέμα.

90cm Robe du Soir με μαρμάρινο μετάξι. εικόνα μέσω hermes.com

Μαρμάρινο σιγαστήρα μετάξι. εικόνα μέσω hermes.com

Μούμλιτις
Σχετικά με το θέμα των Twillies, ανακάλυψα επίσης ότι αυτό το Plumetis Twilly είναι αρκετά ευπροσάρμοστο. Ένα “upcycled” προϊόν (δηλώνει τόσο ακριβώς εκεί στην ετικέτα), η Hermès δεν δημιουργεί μόνο στυλ Twilly σε νέες χρωματιστές, θα τους κάνουν επίσης από τα διαφορετικά ανυπολόγιστα κασκόλ. Ενώ ήμουν κάπως υποτονικός υιοθετητής για τις προσφορές Plumetis (σε πολλά από τα προηγούμενα στυλ που ανακάλυψα τις αποστασιοποιήσεις των κουκίδων), λειτουργεί εξαιρετικά καλά σε αυτό το συγκεκριμένο σχέδιο. Επιπλέον, μου αρέσει η αλήθεια ότι η αντίστροφη πλευρά είναι απλώς ένα συνηθισμένο χρώμα. Αυτό προσφέρθηκε στην ιστοσελίδα νωρίς της σεζόν, καθώς και μπορεί ακόμα να ανακαλυφθεί στις μπουτίκ.

Plumes en fete plumetis twilly. εικόνα μέσω @The_notorious_pink

Δυστυχώς, οι κουκίδες δεν φαίνεται να λάμπουν στο σκοτάδι (μου ζητηθεί). εικόνα μέσω @The_notorious_pink

Αγαπήστε και το αντίστροφο. εικόνα μέσω @The_notorious_pink

Αυτό συνδέεται πολύ καλά! εικόνα μέσω @The_notorious_pink

La Marche du Zambeze μαντήλι
Το La Marche du Zambeze από τους καλλιτέχνες Ardmore ήταν ένα από τα πιο σημαντικά στυλ τα τελευταία χρόνια, τόσοι πολλοί συλλέκτες που έχασαν την προκαταρκτική πορεία ήταν ενθουσιασμένοι που έχουν την ευκαιρία να το αγοράσουν ξανά.

La Marche du Zambeze Scarf. εικόνα μέσω hermes.com

Τα πιο δροσερά καπέλα μπέιζμπολ
Εγώ προσωπικά δεν είμαι άτομο με καπάκι, ωστόσο, ακόμη και ήμουν χαραγμένος για να δω αυτή την υπέροχη οθόνη καπέλου στο Madison πριν από λίγες εβδομάδες:

Μπέιζμπολ Καπέλες στην οθόνη στο Madison Avenue Boutique. εικόνα μέσω @The_notοργή_pink

Για να μην αναφέρουμε και αυτό το αρκετά μεταξωτό καπάκι:

Μεταξωτό καπέλο μπέιζμπολ στο Madison Avenue Boutique. εικόνα μέσω @The_notorious_pink

Πολύ ειλικρινά, τείνω να αγοράζω καπέλα καθώς και να μην τα φορούν ποτέ, οπότε δεν είχα πληρώσει μεγάλο ενδιαφέρον για τα καπέλα Hermès πριν, ωστόσο τα καπάκια είναι καλά κατασκευασμένα, χρήσιμα και ελκυστικά. Είναι επίσης ένα κάπως πιο κομψό εναλλακτικό στη συνήθη διαφήμιση με καπέλο μπέιζμπολ. Ενώ τα περισσότερα από τα καπάκια (εκτός από τα μετάξι) είναι οπτικά υποτιμημένα, προσφέρονται σε διάφορα σημεία κόστους, που κυμαίνονται από 325 δολάρια (για το καπάκι Roger) έως $ 1.175 (για την Amira), με τις περισσότερες επιλογές προς το κατώτερο άκρο του αυτό το εύρος κόστους.

Cheval Punk 100cm μαντήλι
Το μαντήλι των 100 εκατοστών των ανδρών 100 εκατοστών, το στυλ Punk Cheval έχει μια έκκληση unisex, που προσφέρεται σε επαρκή χρώματα για να γοητεύσει σε πολλούς (τα κασκόλ κάποιων ανδρών προσφέρονται σε απλό ή κυρίως ουδέτερα χρώματα, αν και οι επιχειρήσεις φαίνεται να έχουν παρατηρήσει μόλις πρόσφατα ότι οι γυναίκες κάνουν Αγοράστε τα κασκόλ των ανδρών καθώς και το αντίστροφο). Το μέγεθος είναι επίσης αναζωογονητικό. Λίγο μεγαλύτερο από ένα τυπικό 90 εκατοστά, ωστόσο δεν είναι τόσο συντριπτικό όσο ένα σάλι 140 εκατοστών, μου θυμίζει τα 90 εκατοστά κασμίρ γυναικείων κασκόλ Hermès που χρησιμοποιούνται για να προσφέρουν χρόνια πριν.

Cheval Punk 100 κασκόλ. εικόνα μέσω hermes.com

Collier de Chien αλουμινίου
Βεβαίως, δεν είμαι πραγματικά σε κοσμήματα μόδας μόδας όπως ήμουν όταν ήμουν νεότερος. Για ένα πράγμα, καταλαβαίνω αυτά τα Clic H, καθώς και τα βραχιόλια σμάλτου είναι μια εξαιρετικά ολισθηρή πλαγιά, καθώς και για ένα άλλο, οι καρποί μου δεν τείνουν να ταιριάζουν εξαιρετικά καλά όταν χρησιμοποιώ ένα δερμάτινο βραχιόλι. Ωστόσο, τα νέα κομμάτια αλουμινίου Collier de Chien είναι απίστευτα οπτικά ελκυστικά, με το εικονικό στυλ σε εξαιρετικά κορεσμένα χρώματα. Αυτά προσφέρονται επίσης γρήγορα, καθώς θα έρχονται σύντομα στο στενότερο CDC 24.

Collier de Chien αλουμινίου. εικόνα μέσω hermes.com

Oran nano γοητεία
Για εκείνους που ανακαλύπτουν την έκκληση rodeo λίγο, καθώς και τεράστιες (ή περιμένουν απλώς το pegase rodeo για να αρχίσει να εμφανίζεται), το Oran Nano Appeal προσφέρεται εύκολα σε μια σειρά χρωμάτων. Συχνά προσφέρονται στον ιστότοπο καθώς και στις μπουτίκ.

Oran Nano γοητεία. εικόνα μέσω hermes.com

Denim orans
Για τους λάτρεις των παπουτσιών της Hermès, το Oran είναι το επίσημο παπούτσι του καλοκαιριού, ένα απλό στυλ που έχει κάνει να διαρκέσει καθώς και να πηγαίνει με ό, τι από το denim καθώς και τα tees για να πετάξουν maxi φορέματα. Είμαι πολύ αργά μετατρέποντας στο Oran, ωστόσο η ευελιξία αυτού του παπουτσιού είναι αναμφισβήτητη, εκτός από την αλήθεια ότι ως άνετο διαμέρισμα, ταιριάζει και σε όλες τις ηλικίες. Κάθε σεζόν Hermès δημιουργεί τα συνηθισμένα χρώματα, καθώς και προσθέτει μερικές νέες επαναλήψεις. Το προτιμώμενο νέο μου χρώμα για το Oran αυτή τη σεζόν είναι η έκδοση denim. Παρόλο που δεν είναι τόσο απλό να ανακαλύψω όπως, ας πούμε, noir (πραγματικά δεν έχω ακόμη εντοπίσει αυτό τον εαυτό μου, αν και ήταν στην ιστοσελίδα), θα είναι πολύ πιο εύκολο να ανακαλύψετε από το εξαιρετικά προεξέχον Calya Mule.

Kelly Dépêches 25 Pouch
Αν και αυτό θεωρείται για μια τσάντα των ανδρών, μου αρέσει η εξορθολογισμένη θήκη Kelly Dépêches 25. Είναι ένα λογικό μέγεθος, είναι αδιαμφισβήτητα η Kelly, έχει ένα αφαιρούμενο ιμάντα καρπού καθώς και ως εκ τούτου είναι ένας βιώσιμος συμπλέκτης. Έχει μια μακρά τσέπη κατά μήκος της μπροστινής πλευράς, καθώς προσφέρεται σε τρία χρώματα αυτή τη στιγμή στην ιστοσελίδα!

Kelly Dépêches 25 Pouch. εικόνα μέσω hermes.com

Τσάντα
Παραδέχομαι ότι υπάρχει μια ειδική τοποθεσία στην καρδιά μου για την τσάντα. Το πρώτο κομμάτι που είχα ήταν στο χρυσό Τόγκο με χρυσό υλικό, καθώς με έφερε με τα χρόνια των παιδιών μου, που έμεινε τώρα, που έφερε τη διάκριση ότι ήταν η μόνη τσάντα ώμου που πραγματικά έμεινε στον ώμο μου. Ήμουν ενθουσιασμένος που έβλεπα την Hermès να έφερε αυτό το κλασικό, κομψό, απλό στυλ πίσω, στο παραδοσιακό του σχήμα, στην έκδοση duo (ευκολότερη για όσους θέλουν να είναι πιο οργανωμένοι) καθώς και με αυτά τα διασκεδαστικά, πολύχρωμα σχέδια. Δεν χρειάζεται να τα παρακολουθείτε, καθώς και όλα τα διασκεδαστικά χρώματα είναι διαθέσιμα!

Διασκεδαστικές τσάντες στην οθόνη μόλις πρόσφατα στη μπουτίκ Madison Avenue. εικόνα μέσω @The_notorious_pink

Η τσάντα Hermès: κλασική, φορετή και απλή να βρεθεί. ; εικόνα μέσω hermes.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Η επιστροφή των κλασικών σχεδιαστώνΗ επιστροφή των κλασικών σχεδιαστών

έχω παρατηρήσει κάτι πρόσφατα, καθώς και είμαι βέβαιος ότι έχετε, πολύ-vintage τσάντες είναι παντού. Το πράγμα είναι, πολλές από αυτές τις τσάντες δεν είναι μάλλον παλιά καθόλου. Στην πραγματικότητα, με